Milyen internetet akarsz? – Web We Want

Van egy tippem.

Olyat, amiben Te magad, gyermekeid, családtagjaid, akár szűkebb vagy tágabb ismerősi köröd is biztonságban lehet, amellett, hogy munkára, szórakozásra, tanulásra meg ki tudja, mire még használja a netet.

Szóval milyen internetet is akarsz? Segítek a szempontok összegyűjtésében. Illetve nem is én, hanem a Web We Want oldal és a rajta található kézikönyvek, óratervek, munkafüzetek.

Diák vagy? Akkor látogasd meg a Web We Want oldalát, töltsd le a tanulóknak szóló, közérthető, egyszerű kézikönyvet és légy biztos magadban a neten!

Tanár vagy? Neked is készült egy kézikönyv, hogyan beszélj rázós helyzetekről, hogyan oldj meg problémákat vagy hogyan gyakoroltass valós élethelyzeteket az iskolában.

webwewant

Szívesen vinnéd be a tanóráidra az internetbiztonság témáját? Töltsd le az óraterveket, szabd őket testre, változtass az eddigi gyakorlatodon! A tanulóid hálásak lesznek érte, ha Tőled hallanak először tippeket arra, hogyan éljenek biztonságosan a neten 🙂

Tehetsz érte, hogy az internetbiztonság a tanórák és az iskolai élet szerves témája legyen.

Projektet csinálnál a témában? Semmi akadálya! Itt egy igazán jó példa! Tóth Anna debreceni pedagógus a közösségi oldalakon való megjelenéssel, digitális lábnyomokkal foglalkozó projektötlete az IKT Műhely 2014 pályázat egyik remekbe szabott megoldása lett.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s