Megjelent az UNESCO ICT in Education februári hírlevele

Megjelent az UNESCO ICT in Education legfrissebb hírlevele. Érdemes böngészni a publikációk, konferencia felhívások, érdekes programok és azok kipottyant produktumai között.

unesco

Néhány kiemelt téma, érdekesség:

  • Rising Stars. Hogyan támogassunk online, offline (és némi pénzügyi segítséggel) másokat – jelen esetben 12 kiváló nőt – abban, hogy sikeresen helyezkedjenek el, váljanak a közösségeik vezetőivé és sikerre vigyék projektjeiket.
  • UNESCO Mobile Learning Week lesz márciusban Párizsban. Izgalmasnak ígérkezik a program, az előadók és persze a téma is nagyon forró manapság. Idén az “innováció a minőségért” a konferencia fő témája, azaz hogyan lehet az innovatív technológiákat, fejlesztéseket hatékonyan bevinni az oktatásba úgy, hogy az tényleg szolgálja a tanulás és tanítás fejlődését.
  • Innovation Policy Platform, a Világbank és az OECD együttműködésében létrejött learning space, ahol szabad felhasználása anyagokat, forrásokat, értékelőeszközöket találhatunk szakpolitikai stratégiák, ill. általában intézményi (pl. iskolai) stratégiák fejlesztéséhez, felülvizsgálatához.

Az UNESCO ICT in Educatio weboldala.

Kép forrása.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s