Mit tesz az eTwinning az ebiztonságért?

Az eTwinning projektet nagyon sokan ismerik, szeretik és lehetőségeit szerencsére sokan ki is használják hazánkban. Még nem hallottál az eTwinning-ről? Kattints! >>> Általános információk >>> Az európai iskolák közössége >>> eTwinning Facebook oldal

eTwinningLogoFlat
Forrás

A Biztonságosabb Internet Nap idén tizenharmadik alkalommal került megrendezésre 2016. február 9-én. Az ebiztonság vagy eSafety kérdése gyakran felmerül az eTwinning tevékenységek során, és idén még többet foglalkoznak majd vele, hiszen idén a projekt kiemelt témája a digitális polgárság témaköre. Az elmúlt év során két webináriumot rendeztek az e-biztonság témájában. Emellett tavaly áprilisban kezdte meg működését az eTwinning Live felületén a Bringing eSafety into eTwinning projects (Az e-biztonság biztosítása az eTwinning projektek során) elnevezésű eTwinning csoport, amely hasznos platformként szolgál az e-biztonsághoz kapcsolódó megbeszélések folytatásához és a témával kapcsolatos források és anyagok megosztásához. Az eTwinning portál Támogatás részlegének eSafety az eTwinning programban oldala pedig kiváló kiindulási pont az e-biztonság témájához kapcsolódó források, segédanyagok és eszközök megismeréséhez.

Csatlakozz Te is az eTwinning tanárok sorába! Keress partnereket, valósíts meg nemzetközi projekteket! Tehetsz érte, hogy részese légy az európai iskolák hálózatának és Te is elköteleződj az ebiztonság felé!

(via eTwinning.net)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s